Pokaż/ukryj mennu
menu
o firmie
produkty
warto wiedzieć
przepisy
czas na
kontakt
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Relaksujący peeling solny
PEKLOWANE
MIĘSA
MARYNATY
NAPOJE
IZOTONICZNE
INNE
Tradycyjna kiełbasa
Kimchi
Dorada pieczona z solą z grilla
Ogórki w słodkokwaśnej marynacie
Schab w soli morskiej
Izotonik brzoskwinia i mięta
Napój izotoniczny jabłkowo - miętowy
Kiszony pstrąg w solance
Suszone pomidory w oliwie
domowy sos do spaghetti
Ogórki kiszone z papryczką chilli
Knedelki z buraków i soli morskiej
Marynowane kurki
Chrupiące szparagi z papryką
Napój izotoniczny cytrynowy
Sałatka z zielonych pomidorów
Relaksujący peeling solny
Marynowane grzyby w occie
Izotonik malina mięta
Napój izotoniczny pomarańczowy
Łosoś z solą z grilla
Tradycyjna szynka
Izotonik pomarańcza truskawka żurawina
Polędwica z dzika z sosem żurawinowym
Polędwica wołowa w cieście solnym
młode buraczki z czosnkiem
Sól lawendowa
Cynamonowa sól do kąpieli
pomidory kiszone na zimę
Krewetki z grilla z solą morską
Sól waniliowo-kwiatowa
Chutney z pomidorów i jabłek
Pstrąg z masełkiem czosnkowym i solą himalajską
Izotonik arbuz, limonka i jagody
Grillowana kukurydza z solą morską
Peeling z soli morskiej i oleju kokosowego
Słone karmelki
Sos z zielonych pomidorów
Morska ryba w skorupie solnej
Ryba w cieście solnym
Izotonik pomarańcza, jezyna i mięta
Pieczone ziemniaki ze śmietaną i szynką
Marynowane patisony z rozmarynem
Ser smażony z kminkiem
Ogórki marynowane w plasterkach
Kiszone czereśnie
Izotonik gruszka, rozmaryn i anyż
Izotonik grapefruit i rozmaryn
Łosoś na solnym podłożu
Cytryny w soli morskiej
Kiszony szczaw
buraczki z chili
Peeling pomarańczowy
Migdały w soli morskiej
Marynowana dynia z goździkami
Gravlax – łosoś marynowany w soli himalajskiej
Limonkowa sól do kąpieli
Grillowana makrela w soli morskiej
Grzyby solone
Kiszona kapusta po gruzińsku
Orientalny dip pomidorowy
Chłodnik buraczany
Izotonik figa, cytryna i mięta
Sól kwiatowa
Napój izotoniczny arbuzowy
Ogórki po góralsku
Krewetki w soli morskiej
Pstrąg w morskiej soli
Domowy sos pomidorowy
Izotonik arbuz, granat i mięta
Wege karmel w wersji słonej
Napój izotoniczny grapefruitowy
Grzyby marynowane w winie
Dojrzewająca szynka w stylu hiszpańskim
Ogórki małosolne z jabłkami
Marynowane patisony z chili i czosnkiem
Ciasto brokułowo-fasolowe z solą morską
Oczyszczające mydełko solne
Aromatyczny ketchup domowy
Szparagi w zalewie słodko kwaśniej